Johsv Hill - Amatørmusiker
Harr

På en av kanoturene i marka, gikk vi en omvei.Kanoene lå godt fortøyd ved noen store og små steiner i elven. De lå faktisk oppå så ikke strømmen skulle ta de.Har seinerer sett på tv at Larsen har dradd kanoene forbipå samme stedet. Han vet sikkert om tjernet han også.

 Det var sol , så myggen holdt seg unna. Vi gikk gjennom tett vegetasjon , langs en bekk som rant ut i Røa vassdragett. Plutselig kom vi til ett bra tjern.Eg gikk ett stykke unna de andre, som hadde satt seg ned for å kvile.

Fiskestangen hadde eg med meg, eg så ett vak utpå, og før eg viste ordet av det kastet eg spinneren ut mot vaket.Den hadde ikke før landet i vannet før eg kjente ett solid napp. Fast fisk. Heldigvis var slurebremsen stilt inn på riktig nivå. Eg jobbet, holdt stangen høyt, og fikk den etterhvert inn mot land. Det kunne ikke være noe anett en en stor ørret. Eg fikk se den, virkelig, og i det små tjernet var det unikt at det kunne være så stor fisk.Vanskelig å annslå, men 1,5- 2 kilo. Eg er sikker på det.Men den vant kampen, for ett øyebliks ukonsentrasjon,gjorde at gøtten slitnett, 0,20 gøtt. Men den var ett syn uten like da den spant av gårde i vannett. Vekk var den.

 Men det hører med til historien at eg fikk en halvkilos ørrett litt seinere;_)